Csoportos (kör)edzések

Árak

Funkcionális/Intenzív köredzés ( 55 perc )

(Törölköző)

/ fő

  •  1 alkalom

2 300 Ft

  • 8 alkalmas bérlet*

16 000 Ft

  • 1 alkalom 90 perces köredzés

3 000 Ft

A 8 alkalmas, csoportos váltó bérlet érvényessége a kiállítás dátumától számított 30 nap. Szabadon felhasználható az aktuális kis csoportos edzéseink bármelyikén.

Csoportos edzéseinkről érdeklődj telefonon, vagy személyesen edzőinktől.

Mire jó a páros, ill. a funcionális köredzés?

Akár testsúlycsökkentés, akár állóképesség javítás vagy a fittség megtartása a cél, a kör-és a páros edzés nagyszerű módszer minden esetben. Sokan előszeretettel alkalmazzák szálkásítás idején, az intenzitás és a zsírégetés fokozása érdekében, de érdemes beiktatni akkor is, ha egy kis változatosságra vágysz.

.Köredzés esetén a csoport létszáma minimum 2-3 fő, mely tetszőlegesen bővülhet maximum 4 főig. Célszerű előre bejelentkezni, ha nem akarsz lemaradni! :) 

Azonban, ha csak fixen párban szeretnétek edzeni, úgy arra is van lehetőségetek, méghozzá a páros személyi edzés keretein belül! 

Katt, ha ki szeretnéd próbálni a páros edzést!

Intenzív köredzés

Saját testsúlyos és kis eszközös gyakorlatokkal dolgozunk, melyek egyaránt erősítenek és növelik az állóképességet, de ennek cardio hatása is van. Ezen kívűl javítják az egyensúlyérzéket és mobilizálják az izületeket, hogy a mozgás a hétköznapokban is könnyed és egészséges legyen.

Ha minden gyakorlatból, mindenki végzett egy kört, akkor jöhet egy kis pihenő, majd a következő kör és az újabb gyakorlatok.

Gyere, és sportolj Velünk!

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.