EMS/XBody

Árak

XBODY próbaedzés ( 30 perc )

( Törölköző + aláöltöző ruha )

2 500 Ft

X BODY Natural ( 20 perc ) - Ha van saját aláöltöző ruhád!

( Törölköző )

  • 1 alkalom

3 500 Ft

  • 8 alkalmas bérlet*

22 000 Ft

  • 12 alkalmas bérlet*

31 000 Ft

  • Siesta 8 alkalmas bérlet* (hétköznap 12:00-15:00)

19 000 Ft

X BODY Royal ( 20 perc )

( Aláöltöző ruha + törölköző + 0,5 L ásványvíz + protein shake)

  • 1 alkalom

4 400 Ft

  • 8 alkalmas bérlet*

32 500 Ft

  • 12 alkalmas bérlet*

46 000 Ft


A kiállítás dátumától számított 8 alkalmas bérlet 30 napig, a 12 alkalmas bérlet 35 napig érvényes!

Előre egyeztetett időpont lemondására az edzést megelőzően minimum 24 órával van lehetőség, utána csak alkalom levonással együtt áll módunkban törölni az időpontot!


Fitness és Sport

XBody olyan edzésprogramot kínál, amely maximális hatásfokot és a lehető leggyorsabb eredményt garantálja. A szinte az egész testet érő elektromos impulzusok olyan erőteljes és koncentrált izom-összehúzódást eredményeznek, amilyet csak hosszú évek munkáját maguk mögött tudó élsportolók képesek létrehozni a testükben. 
Ez normál esetben egy szokásos fitness géppel évek alatt kifejleszthető mozgáskoordináció eredménye. Az EMS technológia segít átugrani ezt a nehéz kezdeti fázist, és rögtön egy koncentrált, haladó edzés élményét, hatásfokát és eredményeit kínálja
Mivel az egész test egyszerre dolgozik, egy hagyományos ellenállásos edzéssel összevetve az XBody-val rengeteg időt spórolsz meg. Heti 2X20 perc edzéssel már látványos és gyors eredmény produkálható. 
Az elektromos impulzusok az izmokat közvetlenül stimulálják, így az ízületi terhelést és a sérülés veszélyét is elkerülöd.
Az XBody-val végzett edzés bármilyen mozgásformával kombinálható. Legyen szó akár funkcionális tréning, Pilates vagy Yoga mozdulatokról, az XBody által közvetített elektromos impulzusok minden tevékenységet még intenzívebbé és koncentráltabbá tesznek, így remek kiegészítői lehetnek más, már kedvelt mozgásformáknak.
Az XBody a test feszesítését megnövekedett kalóriafelhasználással is segíti
 Az izmok ilyen jellegű munkája megnöveli a szervezet energiaigényét, ami mindaddig jelen van, amíg a test az izomsejteket megerősítve nem kompenzálja a hatást (kb. addig, míg az izomláz tart, tehát 24-48 órán át). 
Az izomsejtek megnövekedett energiaigénye a testet igazi kalóriaégető géppé teszi. Ez az utóégető effektus az anyagcsere-fokozás lehető leghatékonyabb és legtermészetesebb módja.

Egészség és Rehabilitáció

Az XBody olyan technológiát kínál, amely mindenki számára lehetővé teszi az izmok koncentrált, hatékony és biztonságos fejlesztését. Mivel az izmok stimulációja külső, elektromos inger által következik be, ezért bármilyen szintű mozgáskoordinációval, pontos testtudat nélkül is hatékonyan és tökéletesen végezhető a tréning. 
Az különböző testrészek az egyénnek megfelelő intenzitású impulzussal motiválhatóak, ezért a testi diszbalancia is kiegyenlíthető.
Az erősítő edzés előnye, hogy a terheléssel az artériás izomzat is fejlődik, a rugalmas érfal által a szívinfarktus kockázata csökken. Az izmok maximális megterhelése az edzés utáni kalóriafelhasználást is jócskán megnöveli, így az EMS technológia a túlsúly leküzdésében is fontos szerepet játszhat. 
A fejlett izomzat a csontritkulás megelőzésében is hatékonyan képes közreműködni, hiszen a nagyobb tömegben tapadó izomzat külsőleg támogatja a struktúrát, illetve a súlyt tartó csontokat kompenzálásra kényszerítve, közreműködik megerősödésükben. Az XBody előnye egy hagyományos terheléses edzéssel szemben, hogy a felszíni izmok mellett a nehezen elérhető tartóizmokat is stimulálja, így segítségével a hátfájás, a derékpanaszok és a gerincsérv is kezelhető. Emellett teljesen ízületkímélő, hiszen az izomkontrakció közvetlenül és célzottan érhető el.
Az XBody a rehabilitációban is kiválóan alkalmazható, hiszen az izmok aktiválása akár fekve is igen hatékonyan végezhető. A gép pontos és biztonságos, a különleges elektródák az elmúlt két év szívsebészeti kutatásainak eredményei. 
Mivel rendkívül hajlékonyak, így kiválóan simulnak a testre, az aranyozott csatlakozóknak köszönhetően az impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem az elektróda teljes felületén, egyenletesen áramlik. Ezzel tökéletesen sikerült kiküszöbölni a korábbi elektromos berendezésekből ismert kellemetlen, csípő érzést.

Szépség és megjelenés


A berendezéssel cellulitisz programot is végezhetünk, így a felszíni zsírpárnák intenzív külső megdolgozásával a bikiniszezon örök rémétől, a narancsbőrtől is megszabadulhatunk. 

Az XBody egyik pozitív tulajdonsága, hogy a kemény edzés után masszázzsal is kényezteti a tréningezőt, hogy izmaid intenzív munkája közben a fantasztikus vizuális eredményen kívül más jutalom is lebegjen a szemed előtt.