JÓNI HAJNALKA

    Végzettségeim:

IWI - Személyi edző

IWI - Fitness instruktor

IWI - Korrekítv tréner (folyamatban)

Fogadtad már meg január elsején, hogy idén többet fogsz mozogni és egészségesebben étkezel, de pár hónap után elvesztetted a motivációd? Ülő munkát végzel vagy egész nap a suliban ülsz és nap végére mindened fáj és feszült? Szeretnél lefogyni vagy talán izmosodni? Szeretnél edzeni de fogalmad sincs, hogyan is kezdj hozzá? Kevés szabadidőd van de azt szeretnéd hatékonyan és minőségi edzés munkával eltölteni? Vagy egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, magabiztosabb lenni? Bármi is legyen a célod, vágjunk bele! :)

Edzőként elsősorban a mozgás szeretetét szeretném átadni neked, hogy ennek pozitív hatásait a mindennapokban is élvezhesd egy élethosszon át.

Az edzés mellett szívesen segítek egészségesebb étkezési szokások kialakításában is, hogy lásd, egyáltalán nem kell szigorú és sokszor értelmetlen diétákkal kísérletezgetni, hogy elérd és megtartsd a kívánt külalakot.

Közös munkánkat egy alapos állapotfelméréssel kezdjük, mely során fényt derítünk az esetleges tartás és mozgás hibákra, asszimetriákra, korábbi sérülések nyomaira is. Edzéseink során az egész testet átmozgatjuk, változatos eszközöket és gyakorlatokat alkalmazva, nagy hangsúlyt fektetve a prevencióra és a mozgások pontos kivitelezésére.

Célom, hogy olyan edzést állítsak össze számodra, ami motivál téged és amit élvezel is illetve, hogy az edzések közvetlen és jó hangulatban teljenek.

Keress bizalommal!

Gyere, és próbáld ki az edzést!

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.