LEBÁN ANITA
Itt add meg az alcímet

TRX és személyi edző

A mozgás már kiskorom óta része az életemnek. Óvodás koromban kezdtem el táncolni, majd táncművészeti szakközépiskolában tanultam és emellett kezdtem el a fitness kisajátítását. Teljesen mértékben a szenvedélyem lett. Ekkor már tudtam, hogy ez az amivel foglalkozni szeretnék.

Főbb célom, hogy motiválhassam az embereket, segíthessem őket a céljaik elérésében. Úgyszintén szeretném motiválni a szülőket a mozgásra, az egészségesebb életmódra, mert úgy gondolom az kihatással lenne a gyerekeikre is. Fontosnak tartom a gyerekek életmódjának kialakítását már csecsemőkortól, amiben leginkább a szülő hozzáállása tud segíteni.

Az óráimon leginkább sajáttestsúlyos, TRX gyakorlatokat fogok alkalmazni, illetve kardio-ugráló gyakorlatokat a fogyni vágyoknak. Kis csoportos órákon jellemző lesz a köredzés, illetve a páros gyakorlat. Olyan izomcsoportokat fogunk megmozgatni amit a hétköznapi életben nem nagyon használ az ember. Szerentém ha az óráim jó hangulatban telnének el, de mindez egy intenzív, kemény edzés mellett, miután büszkén mehetsz haza, hogy ezt is megcsináltad!

Gyere, és próbáld ki az edzést!

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.