PEŐCZ ESZTER
Itt add meg az alcímet

TRX oktató

Testépítő -és Fitness sportedző

XBody tréner

Sporttáplálkozási és táplálék-kiegészítő tanácsadó


Mindig is lételemem volt a sport, óvodás koromban kezdtem el szertornázni, majd kosárlabdáztam és a főiskola után következett a fitness és vele a funkcionális edzés. Imádom az életemre gyakorolt pozitív hatásait, hogy az edzés megszünteti a gerincferdülésemből fakadó hátfájdalmaimat, hogy mellette jól érzem magam a bőrömben, összeszedett és energikus vagyok.


Ezért döntöttem úgy, hogy ez lesz a megfelelő hivatás számomra, mely során megpróbálok minél több embernek segíteni abban, hogy minőségibb életet élhessenek.
2012-ben végeztem a Fitness Company-nál testépítés és fitness sportedzőként majd a TRX oktatói kurzusukkal bővítettem szakmai tudásomat. Személyi és kis csoportos edzéseim során is főként funkcionális (saját testsúlyos és kis eszközös) gyakorlatokkal igyekszem segíteni vendégeim fejlődését, így javítva egyéni teljesítményüket: erő, állóképesség, gyorsaság, hajlékonyság és nem utolsó sorban egyensúlyérzék terén. Mindezek mellé pedig bónusz a testalkat pozitív formálódása, a vitalitás és az önbizalom erősödése.

Gyere, és edzünk együtt!

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.